Vriendendag bij Parkhoeve de Middelt

Vriendendag bij Parkhoeve de Middelt

Zijn jullie aan het zoeken voor een vriendendag? Een dag waarbij je de vriendschapsbanden weer kunt aanhalen en versterken? Kies dan voor een vriendendag bij Parkhoeve de Middelt zodat jullie samen weer het gevoel beleven van voorheen, waarbij jullie elkaar vrijwel dagelijks spraken en er samen op uit trokken. Voorop zal staan, dat iedereen erbij kan zijn. Begin daarom op tijd met plannen, zodat jullie allemaal kunnen op de afgesproken dag. Bij een jaarlijks terugkerende vriendendag kun je misschien een vaste dag afspreken waarop iedereen de agenda leeg houdt, zoals bijvoorbeeld de eerste zaterdag in juli of het laatste weekend van augustus. Misschien lukt het wel om er een compleet weekend van te maken om zo nog meer tijd voor elkaar te hebben!

Vriendendag tips

Hebben jullie nog geen idee wat je kunt gaan doen? Bij Parkhoeve de Middelt vind je een mooi en afwisselend aanbod van vriendendag activiteiten met voor ieder wat wils. Zoals een actieve vriendendag met activiteiten die bol staan van actie en teambuilding of juist een programma voor de minder sportieve vriendengroep met een creatieve workshop en een wandeling door de omgeving van Parkhoeve de Middelt met een GPS. Zijn jullie allemaal sportief? Dan is de Boerendag misschien iets voor jullie of het hilarische Bubblevoetbal. Voorop staan dat er genoeg tijd over blijft om met iedereen gezellig bij te kletsen en te genieten van elkaars gezelschap.

Vriendendag plannen

Een groep vrienden om goed mee te praten en om plezier mee te hebben, dat is wat we allemaal willen. Samen er op uit trekken en leuke dingen ondernemen en versterken van de vriendschap. Immers, wat we allemaal nastreven, is het hebben van een groep mensen met wie we goed kunnen praten en met wie we plezier kunnen maken. Sociale activiteiten, waarbij je elkaar steeds beter leert kennen en de vriendschap wordt versterkt. Vriendschap komt van beide kanten en vraagt om tijd en aandacht, maar de beloning is de moeite waard! Een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde vriendendag is dat jullie het doel, met z’n allen samen zijn, niet uit het oog verliezen. Dat is eigenlijk het belangrijkste bij het organiseren van een vriendendag.