Verliefd in de disco

Terwijl ik dit verhaal schijf ben ik nog aan het bijkomen van afgelopen weekend. Zaterdagavond heb ik namelijk een romantische avond beleefd met mijn date. Ik heb haar leren kennen via een online datingssite en ben sindsdien smoor verliefd. Eerst hebben we lekker tapas gegeten in de stad, na dat onze buiken goed gevuld waren hebben we met zen tweeën de dansvloer onveilig gemaakt. Ik voelde me weer voor even jong en we hebben beide ontzettend genoten van deze memorabele avond.Disco_Ball3

Vrouw voor het leven

Ik heb een halfjaar geleden een profiel aangemaakt op een online datingsite. Hiervoor heb ik bijna 30 jaar lang een relatie gehad. Na vele mooie jaren met mijn vrouw is er recent helaas een einde gekomen aan onze relatie. Mijn vrouw had grootse plannen. Ze wilde haar baan en sociale levent opgeven om een pelgrimstocht te maken. Ze is erg gelovig opgevoed en heeft altijd al een interesse gehad in de Bijbelse verhalen. Van huis uit heb ik echter een hele vrije opvoeding genoten. Het totaal tegenovergestelde van mijn vrouw. Onze verschillende achtergronden leidde af en toe tot botsingen in onze relatie. Nu onze kinderen uit huis zijn en zij naar het buitenland wil, hebben we besloten om uit elkaar te gaan. Omdat ik nogal van gezelschap houd heb ik besloten een online profiel aan te maken op een datingsite, en met succes! Ik heb nu contact met een super leuke vrouw. Ze heeft net  als ik een hele vrije opvoeding gehad. Het klikte meteen na onze eerste date. Ik hoop dat we binnenkort bij elkaar kunnen intrekken. Ook haar kinderen zijn het huis al uit, dus we hebben nu alle tijd voor elkaar. De discoavond van afgelopen weekend is in ieder geval erg goed bevallen en ik hoop dat we nog vele mooie avonden beleven.