Verbouwingskosten

Ik heb sinds kort overwogen om een verbouwing te laten doen aan mijn huis. Ik moest meteen denken aan Verbouwaanvraag.nl aangezien ze alle vorige klussen aan mijn huis zo goed hebben afgehandeld.  En ik er van zelfverzekerd ben dat de verbouwing ook vlekkeloos zal verlopen

logo-1-300x65

Na contact op te nemen met het bedrijf hebben we een afspraak ingeplant zodat een aannemer een kijkje kan komen nemen om een idee te krijgen van wat we willen en wat de verbouwingskosten ongeveer gaan worden. Dit is wel prettig omdat we dan weten of we op bepaalde dingen terug moeten houden of dat we juist iets extras kunnen doen met het budget dat we voor ogen hebben.

We willen een open trap hebben en de muur tussen de keuken en de eetkamer moet er uit. op het moment is het geen gezicht. We hebben een redelijk dure keuken en het is zonden dat we deze alleen maar zien als we aan het koeken zijn. Als de muur er uit is hebben we een inloop keuken en kunnen we eindelijk goed gebruik maken van ons kook eiland.

Op het moment is de trap afgesloten van de rest van het huis maar dit willen we anders hebben. De trap heeft verlichting er in en het zou mooi zijn om hier ook gebruik van te maken las we niet op de trap lopen.

Uiteindelijk  vinden wede verbouwingskosten nog meevallen en we kijken erg uit naar de verbouwing, eindelijk kunnen we ons huis zo maken zoals we het wouden bij aankoop.