Aanrader: seniorenhulp!

seniorenhulpIk ga het hebben over Seniorenhulp en vandaag heb ik wat minder nieuws voor u. Pas geleden is mijn oma overleden. Mijn opa was al overleden en daarom kwam het huis leeg te staan. Mijn familie en ik waren hier natuurlijk behoorlijk kapot van. Als we een ding op dat moment natuurlijk niet wilde dan was het wel het regelen van allerlei dingen. Haar begrafenis wilden we natuurlijk zo mooi mogelijk maken maar andere dingen regelen hadden we even geen behoefte aan.

Het huis van mijn oma moest natuurlijk ontruimt worden en dit was nou echt zo’n zaak waar je geen zin in hebt op het moment dat je wilt rouwen. Een goede vriend van mij kwam toen gelukkig al snel met de gouden tip. Hij vertelde ons over Seniorenhulp, dit bedrijf had hem ook geholpen toen zijn opa overleed. Hij was erg positief over dit bedrijf en daarom besloten mijn familie en ik om dit bedrijf hert huis te laten ontruimen.

seniorenEr wordt met veel respect gehandeld!hulpf

Inmiddels is het huis al ontruimt en kan ik jullie vertellen dat dit bedrijf dat echt heel erg goed gedaan heeft. Ze hadden veel respect voor mij en mijn familie. Dit was niet het enige waar ze respect voor hadden. Ze zijn namelijk op een hele goede manier met de spullen van mijn vader omgegaan. Hier zijn we ze erg dankbaar voor. Het huis is op tijd ontruimd en hierdoor hadden wij de tijd om te rouwen.