Kanoën door de grachten

Ik was afgelopen maand kanoën door de grachten van Utrecht. Het was een prachtig warm weekend, met de Tour de France net achter de rug. Ik dacht wel dat ik ervaren genoeg was dus ging in mijn eentje op pad. Ik huurde een kano en ging op pad. Wat een heerlijk weer was het. Heerlijk genietend van het weer keek ik naar alle mensen die op het terras zaten en ook aan het genieten waren van de zon. Op een gegeven moment kwam ik iemand anders tegen die ook aan het kanoën was en kwam ik al snel in gesprek met hem. Hij was ook in zijn eentje. Op een gegeven moment ging we wedstrijdjes doen naar een bepaald punt. Hij won steeds, hij was blijkbaar een ervaren kanoër. Uiteindelijk probeerde ik hem in te halen door hem tegen de kant aan te varen. Dat had ik niet moeten doen… Ik botste tegen hem aan waardoor hij vervolgens mij probeerde weg te duwen, ik sloeg om en viel in het water.
kano-utrecht-1(p-activity,3754)(c-0)

Op het droge

Uiteindelijk klom ik naar de kant en kon ik even bijkomen. We lachten en praatten nog wat. Uiteindelijk brachten we onze kano’s terug naar het verhuurbedrijf waar ik al snel achter kwam dat ik mijn sleutels kwijt was. Ik had mijn sleutels in mijn broekzak gestopt dus was er al vrij snel achter waar mijn sleutels zouden kunnen liggen: op de bodem van de gracht. Dit was vrij vervelend omdat hier ook mijn autosleutels maar ook mijn huissleutel aan zat. Zo kon ik niet meer mijn huis in komen. Ik zocht op internet naar de dichtstbijzijnde slotenmaker en kwam uiteindelijk uit bij Nellok. Binnen een uurtje stonden ze voor mijn deur en kregen ze zonder al teveel moeite mijn deur open. Geen schade, helemaal niets. Ik ben heel tevreden met de service van Nellok en zal het zeker aanraden, vooral omdat ze zo snel ter plaatse waren.