Ik kan echt uren op de crosstrainer doorbrengen

Wat ik qua sporten echt het allerlekkerst vind is urenlang op de crosstrainer staan. Ik meen het, ik kan het ook echt urenlang, het zal geen uitzondering zijn als ik er twee uur achter elkaar op sta. Ik heb het dan wel over de zaterdag, die feitelijk een bijzondere dag is hierin. Wat er namelijk altijd op de zaterdag gebeurt is dat de zaterdagkrant in de bus valt. Dat is mijn favoriete krant van de week, omdat je er alle beschouwingen van het nieuws kunt lezen, je er een magazine bij hebt zitten en natuurlijk omdat het cryptogram erin staat dat je uitgebreid kunt gaan zitten doen. Ik sta meestal om een uurtje of zeven a acht op op de zaterdag, pak de krant uit de bus en zet een kopje thee met een beschuitje. Na een half uurtje gebladerd te hebben schiet ik in mijn sportkleren en begeef ik me naar de tuin, daar waar wij een porch hebben. Daar staat mijn eigen crosstrainer, helemaal beschut tegen weer en wind en hoewel het er in de winter natuurlijk wel fris is, ben je wel lekker buiten. Bovendien ben je door alle bewegingen binnen mum van tijd warm en is het er echt heel aangenaam. Ik kan gewoon lezen tijdens het staan op de crosstrainer en dus heb ik twee dingen gevonden die ik erg leuk vind en die ik ook nog eens goed kan combineren.