Dankzij Do4Africa mijn kennis uitbreiden

Dankzij Do4Africa kan ik mijn kennis uitbreiden! Als stagiaire in het ziekenhuis hier in Nederland leer ik natuurlijk voldoende. Echter wilde ik echt iets betekenen voor iemand anders. Met name mensen die het ook daadwerkelijk nodig hebben. Hierdoor dacht ik gelijk aan stage te gaan lopen in Afrika. Daar weet ik in ieder geval zeker dat de mensen die daar woonachtig zijn, de hulp nodig hebben. Al is het om te helpen met het bouwen van huizen of het meedraaien in het ziekenhuis. Ieder hulp wat wij daar kunnen bieden is toch mooi meegenomen?

Do4Africa

Eerste reis

Afgelopen week had ik mijn laatste stagedag bij mijn werkgever hier in Nederland. Ik ruil Nederland namelijk in voor Tanzania! Daar wil ik graag een ieder helpen met mijn kennis. Overigens kan ik er  direct voor zorgen dat ik bijleer, iets wat je bijvoorbeeld niet in Nederland meekrijgt. De ziektes of behandelingen die je daar zult vinden, zijn hier niet van toepassing. Toch wilde ik dit maar al te graag leren en heb deze stap genomen. De eerste stap naar het buitenland was voor mij wel angstig. Dit was namelijk voor mij de eerste keer dat ik met het vliegtuig op vakantie ga.

Do4Africa

Hulp wat nodig is!

Het moment dat ik daar aankwam was ik overdonderd. Zoveel vrolijke mensen om je heen zien is fantastisch. Dankzij Do4Africa heb ik mijn stageplek gevonden en kan ik leren!