Borstvergroting cadeau gekregen

Al jarenlang wil ik een Borstvergroting. Helaas komt het er vanwege financiële reden nooit van. Sinds een paar jaar woon ik samen met mijn vriend en daar kreeg ik afgelopen maand een geweldig cadeau van. Hij wist dat ik ontzettend graag een Borstvergroting wilde hebben en heeft voor mij een afspraak gemaakt. Binnen een week kon ik al langskomen voor een intake.

De intake borstvergroting-op-spier

Tijdens de intake werden allerlei medische vragen gesteld. Zo werd er gevraagd of je medicijnen gebruikt en of je allergieën hebt. Gelukkig waren we daar vrij snel mee klaar. Op een gegeven moment werden mijn wensen bespreekbaar gemaakt. Zo had ik aangegeven dat ik graag een C wilde hebben. Ook daar had je verschillende opties in. In overleg met de professionals kwamen we tot de conclusie dat de borstimplantaat het boven de spier te plaatsen. Dat geeft het natuurlijkste resultaat.

De behandeling verliep uitstekend. Ik werd professioneel geholpen en het was ook zo achter de rug. Met 2 uurtjes waren ze al klaar. Op het moment dat ik in de spiegel keek barstte ik in tranen uit van geluk. Het was zo mooi, echt onbeschrijfelijk. Het is daarom ook echt een aanrader om je te laten helpen door Kliniek Veldhoven. Hier gebeurt het professioneel en wat betreft de kosten hebben ze normale prijzen!

Ook kan je bij Kliniek Veldhoven terecht voor tattoo’s verwijderen en voor schaamlipcorrecties. Bekijk de website voor meer informatie. Ze zijn telefonisch bereikbaar en via de mail.